Salgsavdelingen

Sigurd Pedersen AS er autorisert forhandler for Kia, Mercedes-Benz og Peugeot person- og varebiler med salg og service. Vi har et oppegående serviceverksted samt en moderne lakk- og karosseriavdeling med flinke fagarbeidere.
Vi har åpent hver dag fra 8 til 16, men møter deg gjerne utenfor arbeidstid om du gjør en avtale på dette. På lørdager er vi her fra kl 10 til 13. Vi håper du kommer innom ;-)

Velkommen til vår salgsavdeling for nye og brukte biler. Vi er her for å hjelpe deg å finne rett bil etter dine ønsker. Vi forhandler Kia, Mercedes-Benz og Peugeot og har med det et rikholdig utvalg av biler som skal kunne tilfredsstille de fleste segmenter.

Vi har også et variert utvalg av brukte biler tilgjengelig. I vårt område av landet foregår det mindre salting av veier om vinteren. Dette medfører at en eldre bil ofte er i bedre stand enn tilsvarende kjørt i områder med sterkere salting av vinterveiene. Om du ønsker å besøke oss så vi gode kommunikasjoner med regional flyplass ca 25 min. kjøring fra vårt bilanlegg. Vi har daglige hurtigruteanløp og Evenes flyplass ligger omlag 1,5 times kjøring fra Sortland.7611 1855

Fellesannonse trolig fra slutten av sekstitallet.Personvern