Peugeot // 2008 SUV

Nye PEUGEOT 2008 SUV er en kraftig og økonomisk SUV med et robust, men samtidig elegant ytre. Markant grill, horisontalt panser og høy bakkeklaring er kombinert med presise linjer og tydelige sidekonturer. Hekkspoileren, stripen i høyglanset sort og enderør i kromi gir bakparten et sportslig preg.

Nye PEUGEOT 2008 SUV er en kraftig og økonomisk SUV med et robust, men samtidig elegant ytre. Markant grill, horisontalt panser og høy bakkeklaring er kombinert med presise linjer og tydelige sidekonturer. Hekkspoileren, stripen i høyglanset sort og enderør i kromi gir bakparten et sportslig preg.

PERFEKSJON I HVER MINSTE DETALJ

Hver eneste detalj er konstruert med høy presisjon.
De avanserte LEDi-hovedlyktene utformet som tre klør og merkets karakteristiske LED-baklys gir bilen et moderne preg.

NÅR MER ER MULIG

Nye PEUGEOT 2008 SUV byr på mange praktiske oppbevaringsmuligheter med et romslig bagasjeromi som kan tilpasses etter behov, og bakseterygg som kan legges ned.
Bagasjeromsvolumet er det samme på den elektriske versjonen.

EN HELT NY KJØREOPPLEVELSE

Få en helt ny kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit 3Di som byr på intuitiv betjening, kompakt ratt, 10-tommersi berøringsskjerm og head-up-instrumentpaneli med tilpasningsmuligheter. Bilen er utstyrt med intelligent teknologi som TomTom® Traffici, Mirror Screeni og trådløs ladingi, og leveres med nøkkelfri adgang og start: Du kan låse eller låse opp dørene når du går bort fra eller mot bilen uten at du trenger å ta nøkkelen ut av lommeni.

KOMFORT I LUKSUSKLASSEN

Setene kan leveres med kvalitetstrekk i Alcantara® eller skinni.
Førersetet kan fås med massasjefunksjoni som kan justeres elektroniski.

SOLTAK OG HI-FI FOCAL® LYDANLEGG

Det er høy komfort og godt med plass i baksetet. Panoramasoltaket slipper inn masse lys, og Hi-Fi Focal®i-lydanlegget sørger for førsteklasses lydkvalitet.

MOTORER - SPENNENDE VALGMULIGHETER

Gi deg selv friheten til å velge.
– Med den elektriske versjonen kan du kjøre hvor du vil, også i utslippsfrie soner. Nye PEUGEOT e-2008 SUV har en elmotor på 100 kW (136 hk) og egner seg like godt til bykjøring som til kjøring på motorvei.
– Versjonen med forbrenningsmotor kan leveres med kraftig og økonomisk BlueHDi-dieselmotor eller PureTech-bensinmotor med Stop&Start-funksjon og 155 hk for sportslig kjøring.
EAT8i-automatgirkassen med Quickshifti-teknologi gir deg enda raskere og mykere girskift.

UTVID HORISONTEN

Ta en tur utenom allfarvei.
Med Advanced Grip Controli-teknologien kan du tilpasse veigrepet til din PEUGEOT 2008 SUV etter kjøreforholdene ved å velge en av de tre kjøremodusene: sand, gjørme eller snø.
Du kan også regulere hastigheten i bratte hellinger med nedoverbakkeassistenteni.

DELVIS AUTOMATISERT KJØRING

Nye PEUGEOT 2008 kompakt-SUV er utstyrt med merkets nyeste teknologi, blant annet PEUGEOT Drive Assist Plusi med automatiserte kjørefunksjoner. Ved hjelp av Lane Positioning Assisti og adaptiv cruise control med Stop & Goi-funksjon, tilpasser den automatisk hastigheten etter bilen foran og holder sikker avstand.


Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern