Peugeot varebiler // Partner Electric

EN HEL PARTNER I PARTNER ELECTRIC

EN HEL PARTNER I PARTNER ELECTRIC

Med denne versjonen, som er 100 % elektrisk, går Peugeot enda lenger for å tilby fagfolk en Partner med en motor som svarer til alle behov, uansett bruksforhold. Ved å øke kjøregleden uten at det går ut over miljøet kan nye Partner Electric tilby en innovativ mobilitetsløsning som ikke går på kompromiss med de fordelene som allerede har garantert bilens suksess: modularitet, lastevolum og praktisk innredning som er er en referanse, og blant de aller beste på markedet.

Partner Electric har en elektrisk motor som byr på dynamiske ytelser av førsteklasse, med en effekt på 49 kW (67 hk) og en rekkevidde på 170* km i europeisk syklus (NEDC), noe som gir stor handlingsfrihet i hverdagen. *80-120 km ved norske forhold.

Det beste innen el-teknologi

Partner Electric har en elektrisk motor med ytelser av førsteklasse. Motoren har unike dynamiske egenskapêr, med en effekt på 49 kW (67 hk) og et dreiemoment på 200 Nm som er umiddelbart tilgjengelig. Kombinert med et trinnløst automatigir med permanent innkobling, gir dette en følelse av dynamikk og mykhet allerede fra start og under alle akselereringsfaser, uten at det er nødvendig å skifte gir. Rekkevidden på 170 km i europeisk syklus (NEDC) gir stor frihet i hverdagen. Stillheten som kjennetegner el-bilene, kompletterer kjørekomforten ombord i Partner Electric.

Elektronisk stabilitetskontroll (ESP) som standardutstyr, kombinert med bakkestarthjelp, gjør Partner Electric til en ekstra sikker bil under alle omstendigheter.

Partner Electric er utstyrt med et 100 % elektrisk varmeanlegg som garanterer rask temperaturstigning i kupeen.

Ren energi

Partner Electric fungerer med to litium-ion batteripakker med høy energitetthet og en kapasitet på 22,5 kW/h. De er plassert i understellet, på hver side av hjulopphenget bak.

De bevarer Partner Electrics kjøreegenskaper og lasterommets dimensjoner.

30 minutter hutiglading

Hurtigladingen (opp til 95 A) av Partner Electric er spesielt laget for å være enkel, men også rask slik at du ikke får tidsnød i hverdagen. Med hurtiglading lades batteriet 80 % på 30 minutter. Dette gjøres på en spesiell ladestasjon som du finner på offentlige ladeplasser eller andre steder, som for eksempel i din bedrift.

6-11 timer normal lading

Peugeot Partner Electric er utstyrt med et litium-ionbatteri som har en langt høyere energilagringskapasitet enn de gamle NiCd-batteriene som ble brukt på 90-tallet. Dette batteriet har ikke noe minne, noe som innebærer at det kan lades mens det fortsatt har strøm igjen, og ikke behøver å lades helt ut med jevne mellomrom.

Partner Electric trenger mellom 6-11 timer lading avhengig av el-instalasjon/veggkontakt*

Hurtiglading er mulig ved et eget ladepunkt som leverer kontinuerlig høyspent strøm, i 15 minutter for 50 % av batterikapasiteten og 30 minutter for 80 %.            

*Bertel O. Steen AS har inngått en avtale med Salto Ladestasjoner AS og kan tilby en ladepakke (230V 16A 1-fase) til lading hjemme. Ladestasjonen har integrert jodfeilvern og DC beskyttelse. Ladepakken koster per stykk ferdig montert inkludert instalasjon = Kr. 10.710+ mva (pris gjelder per mars 2015 og forutsetter plass i sikringsskap, kun 10m fra sikringsskap til ladestasjon og plass for elektriker å komme til) Send mail til bos@salto.no for mer informasjon og/eller bestilling av ladepakke.

Førermiljø

En innovativ miljøvennlig kjøring:

Takket være indikatoren for forbruk og regenerering av energi ved fartsreduksjon og bremsing, som føreren til enhver tid har foran øynene, blir det mye enklere å tilpasse kjøringen slik at den blir så økonomisk og miljøvennlig som mulig.

En annen indikator viser forbruket av varme- og klimaanlegget, noe som gjør kjøringen enda enklere.

Dimensjoner for dine behov

Lengde
L1 (Kort) 4,38 m
L2 (Lang) 4,63 m

Nyttevolum*
L1 (Kort) 3,3 m3
L2 (Lang) 3,7 m3

Lengde i lasterommet
L1 (Kort) 1,8 m
L2 (Lang) 2,05 m

Nye Partner Electric, som finnes i to lengder, L1 og L2, har en lastekapasitet som er blant de beste på markedet.

Den maksimale nyttelasten på 695 kg er den beste i denne kategorien. Nye Partner Electric er ganske enkelt en kompromissløs bil.

 

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern