Mercedes-Benz Varebil // Citan Varebil

Byen har fått en ny helt

Byen har fått en ny helt

Fleksible transportløsninger er dens styrke

Citan kan ikke gjøre jobben for deg, men gjør den mye enklere. Uavhengig av bransje. Med sin allsidighet og tilpasningsdyktighet dekker Citan de fleste behov og krav til en bydistribusjonsvarebil.
 

  • Tre forskjellige kjøretøylengder fra 3.937 mm (kompakt) via 4.321 mm (lang) til 4.705 mm (ekstra lang)
  • Tre forskjellige akselavstander
  • Tre forskjellige lastelengder opptil 2.137 mm og en lastehøyde på 1.258 mm
  • Opptil 3,8 m³ lastekapasitet med en nyttelast mellom 415 og 735 kg
  • Opptil maksimalt 2,2 tonn tillatt totalvekt
  • Et bredt spekter av motorer
  • En mengde standard- og tilleggsutstyrselementer for mange bruksområder og bransjer

 

Interiør – overbevisende når det gjelder funksjonalitet og komfort

Høykvalitetsinteriøret i Citan varebil tilbyr en vennlig atmosfære og bidrar ikke bare til at jobben din går enklere, men også til ekte glede.

Det standard høydejusterbare rattet, girspaken, lysbryterne eller bryterne på dashbordet – plassering, utseende og funksjon av førerplassen er iht. vanlige Mercedes-Benz-standard.

Alle betjeningsorganer er ergonomisk plassert innen rekkevidde og kan betjenes intuitivt. Det er lett avlesbare kombiinstrument med girskiftindikator som oppfordrer til økonomisk kjøring.
 
 
Praktisk oppbevaringskonsept med rikelig oppbevaringsplass

Citans gjennomtenkte oppbevaringskonsept sørger for den nødvendige orden. Enten det gjelder det åpne hanskerommet [1], den romslige plassen i fordørene, det lett tilgjengelige oppbevaringsrommet i midtkonsollen med plass til en 1,5-liters flaske som kan leveres om ønskelig, eller det praktiske oppbevaringsrommet over hele bredden over frontruten: Du kan være sikker på at det er plass til alle store og små ting som føreren trenger i sitt daglige virke. Der ligger dine personlige eiendeler eller fraktdokumenter ikke lenger i åpent fremme, men er trygt plassert på et lett tilgjengelig sted.

Din mobilitet er vår oppgave

Mobilitet er standard for din varebil. Ved regelmessig service sikrer du deg med Mercedes-Benz MobiloVan opptil 30 års bekymringsfri kjøring. Skulle du allikevel en gang bli stående, sørger Mercedes-Benz for at du raskt kommer deg videre med ett av de tetteste servicenettverk i Europa. Og du kan også ha nytte av mange andre tjenester, for eksempel inntauingsservice og erstatningskjøretøy. Helt kort: Mercedes-Benz MobiloVan holder deg mobil - og bedriften din i gang.

MobiloVan gjelder for alle varebiler registrert etter 1. oktober 2012.

 

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern