Mercedes-Benz Varebil

De beste velger ofte det beste. ALLE PRISER ER EKS. MVA.

Mercedes-Benz er en av verdens største nyttekjøretøy fabrikker med biler fra minste Citan til enorme vogntog. Sigurd Pedersen forhandler for varebiler under 5,0 tonn og er en av de ledende aktørene innen dette segmentet i Vesterålen.

Mercedes-Benz varebil tilbyr mer enn andre varebiler. Mer kjørekomfort, mer sikkerhetsutstyr, flere gjennomtenkte detaljer og mer kjøreglede. Du merker forskjellen når du kjører en Mercedes-Benz varebil. Vi kaller det Kvalitet i arbeid.
 

Mercedes-Benz laget verdens første varebil allerede i 1896, og varebilen har for lengst blitt et viktig verktøy for deg og din bedrift. Varebilen skal være en god arbeidsplass som stimulerer arbeidslyst og arbeidsglede. Den skal være driftssikker og økonomisk.

Som mobil reklameplakat for bedriften er den et viktig ansikt utad. Bedrifter velger en bil de kan identifisere seg med, biler som er laget etter samme strenge kvalitetskrav som de selv er opptatt av. Er du opptatt av Kvalitet i arbeid, er du som Mercedes-Benz.

Vi skal gjøre gode biler enda bedre. Du skal føle deg trygg på at vi hjelper deg med å velge riktig bil, riktig modell og riktig utstyr. Vi skal være der for å hjelpe deg dersom det skulle oppstå problemer. Våre spesialister på nyttekjøretøy skjønner hvor viktig en varebil er for deg som kunde, og vi stiller opp deretter – uansett når. For oss er det Kvalitet i arbeid.

Kvalitet i arbeid er viktig for varebilene til Mercedes-Benz. Vårt arbeid og ditt arbeid har kanskje noe felles. Vi er begge opptatt av Kvalitet i arbeid.


* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern