KIA // Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento – romslig SUV med 7 seter og 4x4 Sorento Plug-in Hybrid er en stor bil med fleksible interiørløsninger og stort bagasjerom. Med elektrisk rekkevidde på inntil 57 km kan man kjøre mye elektrisk i hverdagen. Som alle andre Kia-modeller har den 7 års garanti.

Kia Sorento – romslig SUV med 7 seter og 4x4 Sorento Plug-in Hybrid er en stor bil med fleksible interiørløsninger og stort bagasjerom. Med elektrisk rekkevidde på inntil 57 km kan man kjøre mye elektrisk i hverdagen. Som alle andre Kia-modeller har den 7 års garanti.

DESIGN


Rette linjer
Nye Kia Sorento ladbar hybrid har en kraftfull og markant front med strukturert grill, grillramme i krom og glanset sort, støtfanger i bilens farge med vingeformet luftinntak og sølvfarget beskyttelsesplate foran. Nye, doble LED-projeksjonshovedlykter, LED-kjørelys og LED-tåkelys kompletterer det atletiske uttrykket og sørger for dynamisk belysning av veibanen.

Romslig og behagelig
Dette er en av få ladbare hybrider med opptil sju seter, og kupeen er både romslig og stilfull. Den er utformet for å gi deg og passasjerene førsteklasses kjøreopplevelser, med ambientebelysning, kvalitetsmaterialer og elegante detaljer. Her finner du dessuten mye praktisk utstyr, for eksempel USB-ladeporter for alle passasjerene. Stilrene og ergonomiske løsninger og et behagelig støynivå i kupeen sørger for topp komfort på turen.

Moderne design
Nye Kia Sorento ladbar hybrid tar seg svært godt ut, også når du ser den bakfra. Elegante og aerodynamiske linjer, vertikale LED-baklykter, sportslig beskyttelsesplate, takspoiler i glanset finish og integrert vindusvisker bak, samt miljømerket «eco plug-in hybrid» er noen av detaljene som gir et imponerende visuelt inntrykk.

KJØREEGENSKAPER

Effektivitet, økonomi og fleksibilitet
Det avanserte hybridsystemet med bensinmotor og elektromotor er miljøvennlig og økonomisk. Med ladbar hybrid har du fleksibiliteten til å kjøre langt, samtidig som du reduserer CO2-utslippene og de totale kostnadene. De regenererende bremsene lader batteriet når du bremser eller lar bilen rulle, noe som gir enda bedre drivstofføkonomi og lengre rekkevidde.

Dynamisk kjøring med ladbar hybrid
I nye Kia Sorento ladbar hybrid kjører du miljøbevisst og har samtidig tilgang på imponerende krefter, takket være den spreke T-GDi-motoren og elektromotoren som drives av et høyvoltbatteri på 13,8 kWh. Automatgir med girskiftdreiebryter som skifter gir elektronisk, gjør bilen enda morsommere å kjøre.

Firehjulsdrift
Firehjulsdriftsteknologien fordeler automatisk dreiemomentet til hvert enkelt hjul. Det gir bedre veigrep og mer presis kjøring, uansett underlag og kjøreforhold. Med funksjonen for valg av terrengmodus kan du også tilpasse bilens kjøreegenskaper slik du vil med et knappetrykk. Velg mellom kjøremodusene Eco, Sport og Smart og terrengmodusene Snow, Mud og Sand.

Imponerende sportslig
1,6-liters T-GDi-motoren på 265 hk og automatgirkassen med raske girskift sørger for svært sportslige kjøreopplevelser. Med girhendlene skifter du gir raskt og smidig, uten at du trenger å ta hendene av rattet.

ALLROUND-PAKKE


Smarte løsninger
Bilen leveres med en rekke avanserte løsninger for økt komfort. Setevarme og -ventilasjon gjør bilen bekvem å kjøre i all slags vær, head-up-displayet (HUD) viser grafikk og annen relevant kjøreinformasjon i synsfeltet ditt på frontruten, og stemningsbelysningen sørger for en behagelig atmosfære i bilen. Alle disse funksjonene får strøm fra elektromotorens høyvoltbatteri på 13,8 kWh.

God plass
God plass og fleksible bagasjeromsløsninger gir nye Kia Sorento ladbar hybrid et bagasjeromsvolum på opptil 809 liter – det er blant de største bagasjerommene for elektriske SUV-er i denne klassen. Den romslige bilen kan raskt forvandles fra en 5-seter til en 7-seter. Baksetene kan også legges ned i forskjellige forhold, slik at du får plass til både passasjerer og bagasje.

Praktiske løsninger
Alle passasjerene får mer plass. I tillegg er det enklere å komme til tredje seterad takket være en knapp for å skyve setet. Andre praktiske løsninger er fjernstyrt nedfelling av setene og høydejusterbar smart elektrisk bakluke som gir enkel tilgang til bagasjerommet, selv når du har hendene fulle.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern