KIA // Sorento

En ekte SUV som oser av luksus Sorento er en tøff og romslig SUV som gir deg en god kombinasjon av ren kjøreglede og luksus – og med 4WD kommer du garantert fram til målet. Den fåes med 5 eller 7 seter, og kan også leveres som varebil. Som alle andre Kia-modeller kommer også Sorento med hele 7 års garanti.

En ekte SUV som oser av luksus Sorento er en tøff og romslig SUV som gir deg en god kombinasjon av ren kjøreglede og luksus – og med 4WD kommer du garantert fram til målet. Den fåes med 5 eller 7 seter, og kan også leveres som varebil. Som alle andre Kia-modeller kommer også Sorento med hele 7 års garanti.

DESIGN

Stilige LED-lys
Fronten på Sorento har en markant design med strukturert grill, grillramme i krom og glanset sort støtfanger i bilens farge med vingeformet luftinntak og sølvfarget beskyttelsesplate foran. Den har også nye doble LED-projeksjonshovedlykter, LED-kjørelys og LED-tåkelys som gir god sikt, og som gir bilen et lett gjenkjennelig utseende.

En kraftig profil
Markante linjer strekker seg elegant fra panseret til baklyktene og skaper en moderne profil. Den kraftfulle designen understrekes av lengre akselavstand, slankere D-stolper, hjulbuelister i matt sort, kanallister med innsatser i satengmatt krom og dørhåndtak i bilens fagre med dekor i satengmatt krom. 20-tommers lettmetallfelger runder av den utvendige designen.

Et moderne utseende
Bakparten på nye Sorento har også en iøynefallende design. Vertikale LED-baklykter, beskyttelsesplate med sportslig dekor, takspoiler i glanset finish og integrert vindusvisker bak er noen av detaljene som får bilen til å strutte av krefter.

Romslig og behagelig
Den moderne kupeen holder høy kvalitet med blant annet ambientebelysning, tofargede skinnseter i svart og grått, dekorelementer i glanset sort og dashbord med satengmatt dekor med 3D-mønster og delvis forkrommet dekor. God plass og ergonomiske løsninger gjør kupeen til et behagelig sted å være.

Interiør

Mer plass til alt du trenger
God plass og fleksible bagasjeromsløsninger gir nye Sorento et bagasjeromsvolum på opptil 821 liter. Den romslige bilen kan raskt forvandles fra en 5-seter til en 7-seter. Baksetene kan forskyves i lengderetningen, og seteryggene kan deles og legges ned i forholdet 40:60, slik at du får plass til både passasjerer og bagasje.

Enkel lasting
Når du har hendene fulle, er den smarte elektriske bakluken kjekk å ha. Så lenge du har smartnøkkelen i lommen eller vesken, åpnes bakluken automatisk når du nærmer deg bakparten på bilen. Ved hjelp av to knapper for fjernstyrt nedfelling av setene på andre seterad, én for venstre og én for høyre side, kan du enkelt legge ned bakseteryggene fra bagasjerommet.

Høy komfort
Bilen er praktisk og bekvem å kjøre i all slags vær, takket være setevarme og -ventilasjon. Head-up-displayet (HUD) viser grafikk og annen relevant kjøreinformasjon i synsfeltet ditt på frontruten, slik at du holder blikket på veien. 360°-kamera viser området rundt bilen i fugleperspektiv når du parkerer. Og stemningslyset med flere farger skaper perfekt stemning i kupeen.

YTELSE

Konstruert for alle underlag

Firehjulsdrift
Firehjulsdriften i nye Sorento er konstruert for å gjøre kjøreturer på alle typer vei mer behagelige, også i terrenget. Den innovative kontinuerlig aktive firehjulsdriften gjør at Sorento har godt veigrep på grovt, løst eller glatt underlag og forbedrer sidestabiliteten i svinger.

Motor og girkasse
Nye Kia Sorento leveres med en 2,2-liters CRDi-dieselmotor med firehjulsdrift. 8-trinns dobbeltclutchgirkassen gir raske og myke girskift.

Girhendler
Med girhendlene kan du skifte gir raskt uten å ta hendene av rattet. De har kromdekor som matcher resten av den innvendige designen. De bidrar til mer dynamisk kjøring og raskere akselerasjon, samtidig som du har full kontroll.

Terrengmodus
Terrengmodussystemet gir en jevn overgang mellom kjøremodusene (Eco, Comfort, Sport, Smart) og terrengmodus (snø, gjørme, sand). I Snow-modus reduseres hjulspinn på is- og snøføre, slik at bilen blir mer stabil. Når Mud-modus er valgt, kan dreiemomentet økes uten at girkassen girer opp, slik at hjulene kan spinne for å opprettholde fremdriften i gjørme. Sand-modus forhindrer at hjulene graver seg ned i sanden ved å fordele drivmomentet optimalt mellom hjulene.

Girskift bryter
Girskiftdreiebryteren er plassert lett tilgjengelig, og skifter gir ved hjelp av elektronisk girskiftteknologi. Den har også en viktig sikkerhetsfunksjon da den automatisk skifter til P hvis du glemmer å aktivere parkeringsbremsen.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern