KIA // Sorento

Ekstraordinær kvalitet, hver dag

Ekstraordinær kvalitet, hver dag

DESIGN

Et moderne ytre
Den nye Kia Sorento har en umiddelbar appell: En effektiv, elegant og dristig design som gjør inntrykk på de fleste. Fra de iøynefallende LED-lyktene foran og bak og til de kraftige 19-tommers lettmetallfelgene. Så legg listen høyt – og få en kjøreopplevelse som overgår alle forventninger.

Panorama glasstak

Slipp solen inn. Det todelte panoramasoltaket fyller kupeen med lys og luft og gir enda bedre romfølelse. Elektrisk rullegardin følger også med.

Elegant interiør

Utformingen av kupeen gjør at du umiddelbart føler deg velkommen. Her er føreren i sentrum og de buede linjene svinger seg over dashbordet til luftventilene og den elegante dørdekoren. Myke materialer av høy kvalitet og de karakteristiske innfatningene i satinert krom understreker den ergonomiske designen. Dette er et sted å føle seg vel.

Eksklusive materialer
Overalt i kupeen finner du eksklusive materialer som myke tekstiler og ekte skinn, polerte detaljer og innfatninger i matt krom. Det er ingen hemmelighet at designerne våre har lagt ned mye arbeid i å skape et luksuriøst interiør som appellerer til sansene.

KOMFORT

Nettilkoblet utstyr
Kia Connected Services fra TomTom sørger for nyttig informasjon på turen. Fra den 8-tommer store berøringsskjermen har du tilgang til et forbedret navigasjonssystem med talestyring og dessuten et lydanlegg fra Harman Kardon™. Multimediesystemet er i tillegg kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™, slik at du kan holde kontakten med omverdenen mens du har blikket trygt festet på veien.

Lydanlegg fra Harman Kardon™
Lydanlegget fra Harman Kardon™ gir med sine ti høyttalere i kupeen en unik lydopplevelse. Clari-Fi™-teknologi sørger for klokkeklar digitallyd, mens det siste nye i surroundlyd-teknologi fra QuantumLogic™ gir et naturtro og lekkert flerdimensjonalt lydbilde.

Trådløs mobillader
Lite batteri? Vi har gjort det enkelt å lade: Legg smarttelefonen på ladebrettet i midtkonsollen. Telefonen lades da automatisk, og du kan konsentrere deg fullt ut om veien. Det er ingen kabler eller kontakter som må kobles til!

Ryggekamera med 360° visning.

Around View Monitor gir deg følelsen av å ha øyne overalt: Fire kameraer gir full oversikt i alle retninger når du parkerer.

Automatisk nødbrems
Den smarte cruisekontrollen gir en avslappende opplevelse på motorveien. Automatisk bremsing og akselerasjon sørger for jevn fart og trygg avstand til bilen foran.

Blindsone varsleren.

Med den nye Kia Sorento har du øyne overalt: Blindsonevarsleren gir deg beskjed hvis en bil befinner seg i blindsonen din. Et annet førerassistentsystem varsler deg dersom en bil nærmer seg når du rygger ut fra en parkeringsplass. 
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern