KIA // e-Soul

World Urban Car Den har et unikt design og er virkelig et friskt pust i elbilsegmentet. E-Soul har rekkevidde på inntil 452 km, er fulladet med utstyr og har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer.

World Urban Car Den har et unikt design og er virkelig et friskt pust i elbilsegmentet. E-Soul har rekkevidde på inntil 452 km, er fulladet med utstyr og har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer.

Design

Distinkt design
Moderne linjer, friske farger og avansert teknologi betyr at Kia e-Soul skiller seg ut i mengden. Velg mellom flere ensfargede eller tofargede lakkvarianter (karosseri, tak og sidespeil). Modellspesifikke 17-tommers lettmetallfelger gjør stilen komplett.

Interiør
Lysene i dørpanelene pulserer i takt med musikken som spilles. Eksklusivt forseter i skinn med både setevarme og ventilasjon sørger for en behagelig kjøretur.

LED-lys
Kia e-Soul leveres leveres med LED-kjørelys og LED-tåkelys foran, samt LED-kombinasjonslykter bak. I tillegg er det LED-blinklys på de elektriske sidespeilene.

SUV-pakke
Med SUV-pakken får bilen et sporty utseende. Skliplate foran, i tillegg til deksler nederst på dørene og i hjulbuene gir et ekstra lag med beskyttelse.

HELELEKTRISK

100% elektrisk
Kia e-Soul gir deg lang rekkevidde, lettvinn lading og øyeblikkelig akselerasjon, samt et moderne interiør.

To batteristørrelser
Den største batteripakken på 64 kWh gir en rekkevidde på inntil 452 km(WLTP) på én lading. Den minste batteripakken er på 39,2 kWh, noe som tilsvarer inntil 276 km(WLTP). Uansett hvilken batteripakke du velger, er den dekket av Kia sin garanti på 7 år.

Lading
Den kombinerte kontakten for normal- og hurtiglading kan brukes hjemme eller ved en offentlig CCS-ladestasjon (Combined Charging System) med ladehastighet på opptil 80 kW (0-80% lading 54 minutter). Ladingen kan programmeres eksternt, og bilen har en vintermodus som varmer opp batteriet for å oppnå maksimal rekkevidde.

KJØREEGENSKAPER

Ytelse
Med batteripakken på 64 kWh går 0 til 100 km/t på bare 7,6 sekunder.

Kjøremodus
Velg mellom Eco+, Eco, Comfort og Sport. Hver kjøremodus har sitt energiforbruk og ytelsesnivå: Systemet tilpasser dreiemoment, hastighet, regenerering og klimaanlegg etter preferansene dine.

Regenerativ bremsing
For å oppnå mer effektiv kjøring og videre øke batteriets rekkevidde, er e-Soul utstyrt med nyeste generasjons
regenerativ bremsing og to ulike funksjoner for bedre å imøtekomme kjøreforholdene. Ved å velge én-pedalskjøring, eller ved å holde venstre hendel bak rattet inne i minimum 0,5 sekunder, kan bilen bremse ned til full stopp uten å tråkke inn bremsepedalen. Ved å slippe hendelen, eller aktivere den høyre hendelen, vil systemet returnere
til normale innstillinger igjen.

Campingmodus
Campingmodus gjør det mulig å bruke batteristrøm uten at motoren er i gang. Du kan dermed bruke USB-porter, 12V uttak, kupébelysning, lyd- og klimaanlegg.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern