KIA // Ceed stasjonsvogn

Oppdag Kia Ceed stasjonsvogn

Oppdag Kia Ceed stasjonsvogn

DESIGN

Utvid horisonten
Kia Ceed Stasjonsvognen kan by på selvsikkert og atletisk design med massevis av plass og dynamiske kjøreegenskaper.

Dynamisk eksteriør
Kia Ceed Stasjonsvogn har det samme atletiske uttrykket som kombimodellen. En todelt grill, hovedlykter med full-LED-teknologi og LED-kjørelys med Ice Cube-design og tåkelys gir den et karakteristisk utseende. Den sportslige, lave profilen forlenges av en vindusrekke innrammet av forkrommede lister, og de elegante takbøylene gir deg frihet til å ta med deg alt det du trenger.

LED lys
De iøynefallende LED-kjørelysene bak gjør bilen lett å kjenne igjen langs veien. Det særpregede lyktedesignet er et av signaturelementene på de nye Kia Ceed-modellene. LED-blinklysene (tre kuber) som er integrert i lyktene, understreker bilens rause bredde. Foran er den utstyrt med full-LED-hovedlykter, kjørelys med et tøft Ice Cube-design og fjernlysassistent.

Romslig interiør
Alt i interiøret er designet med utgangspunkt i føreren. Instrumentpanelets sømløse, horisontale utførelse gir kupeen et luftig uttrykk. Interiøret fås med sorte og grå detaljer i stoff og kunstskinn eller, for den som ønsker en enda mer eksklusiv finish, helt i sort skinn. Topp moderne teknologi er perfekt integrert i bilens 8-tommers berøringsskjerm med navigasjonssystem.

ALLSIDIG KOMFORT

Plass til hele familien!

God plass
Bagasjerommet på solide 625 liter kan raskt utvides til hele 1694 liter ved å legge ned baksetene. I tillegg finner du to oppbevaringsrom under gulvet, et praktisk skjulested for mindre gjenstander du ikke vil ha liggende synlig.

Smarte funksjoner

Den smarte elektriske bakluken åpner seg automatisk når du nærmer deg med smartnøkkelen i lommen eller vesken, noe du garantert vil sette pris på når du har hendene fulle av handleposer. I tillegg til å låse opp bilen gjør smartnøkkelen det mulig å benytte seg av motorens start/stopp-knapp. Systemet omfatter også fjernlukking av vinduer.

Mange bruksområder

Nye Kia Ceed Stasjonsvogn tilpasser seg dine behov. Når du trekker i spaken i bagasjerommet, felles setene ned. Seteinndelingen 40:20:40 gjør det enkelt å tilpasse innredningen etter behov og for eksempel transportere sportsutstyr og andre lange gjenstander. Bagasjerommet har bagasjeskinner som gjør det lett å organisere bagasjen, og er i tillegg utstyrt med både sikkerhetsbarriere og bagasjenett.

Komfortabel førerplass
La vær være vær! Samtlige seter varmes fort opp på kalde dager, og det samme gjelder for rattet og frontruten. Forsetene har dessuten en ventilasjonsfunksjon som er god å ha i sommervarmen. Parkeringsassistenten med ryggekamera hjelper deg med styringen via dynamiske hjelpelinjer på berøringsskjermen, slik at du smetter på plass nærmest hvor som helst.

Kia's Connected Services
Hold deg oppdatert via bilens 8-tommers berøringsskjerm: Kia Connected Services basert på TomTom Live Services gir deg nyttig informasjon om bensinstasjoner, parkering, fotobokser, værmeldinger og mye mer.
Bilens innebygde navigasjonssystem leveres med livetjenester og kartoppdateringer i sju år. Android Auto™ og Apple CarPlay™ gjør det enkelt å holde kontakten med omverdenen også når du sitter i bilen.

JBL premium lydsystem
Nyt favorittmusikken din med HD-lyd. Det eksklusive lydanlegget fra JBL består av åtte høyttalere med avansert Clari-Fi™ lydgjengivelsesteknologi som sikrer deg en fantastisk musikkopplevelse til kjøreturen.

Trådløs telefonlader

Nå er det slutt på å lete etter kabler og plugger: Legg den kompatible Qi-smarttelefonen på platen i midtkonsollen, så lades batteriet.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

DRIVE WiSE

Oppdag DRIVE WiSE, siste nytt innenfor avanserte førerassistentsystemer som øker trafikksikkerheten. Gled deg over avslappende og problemfrie kjøreturer i nye Kia Ceed stasjonsvogn.

Filskiftvarsler (LKA)
Filholderassistenten overvåker filoppmerkingen via kameraet som er montert øverst i frontruten. Hvis du uforvarende krysser oppmerkingen, varsler systemet deg og kan til og med styre bilen tilbake på plass.

Smart Cruise Control (SCC)
Ved hjelp av et kamera og radarteknologi tilpasser den smarte cruisekontrollen med Stop & Go bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran. Hvis bilen foran setter opp farten, akselererer nye Kia Ceed Stasjonsvogn til den når den innstilte hastigheten. Hvis derimot bilen foran senker farten, vil også bilen din senke farten eller stoppe for å holde den innstilte sikkerhetsavstanden.

Filholderassistent (LFA)
Et stort skritt i retning av automatisk kjøring! Filholderassistent tilpasser akselerasjon, bremsing og styring etter kjøretøyet foran. Dermed blir køkjøringen enklere og tryggere. Systemet bruker et kamera og radarsensorer for å holde trygg avstand, og registrerer også kjørefeltoppmerkingen, slik at bilen holder seg midt i kjørefeltet.

Blindsonevarsleren
Blindsonevarsleren viser et symbol i sidespeilet når en bil entrer blindsonen din. En annen radarbasert førerassistent varsler deg om kryssende trafikk som nærmer seg når du rygger ut fra en parkeringsplass eller utkjøring.

Automatisk nødbrems

Den automatiske nødbremsen bruker et kamera og radarsensorer for å oppdage kjøretøyer foran bilen og varsler deg på displayet og med en varsellyd dersom det er fare for kollisjon. Den kan også oppdage fotgjengere i veibanen og varsle deg med vibrasjoner i rattet. Hvis du ikke reagerer, bremser bilen automatisk.

Tretthetsvarsling (DAW)
Søvnvarsleren er et tiltak mot uoppmerksomhet og søvnighet i trafikken. Den holder øye med rattbevegelser, bruk av blinklys, akselerasjon og total kjøretid og merker det hvis du er i ferd med å miste konsentrasjonen. I så fall blir du varslet både visuelt og med et lydsignal.

KJØREEGENSKAPER

Kraftige motorer
Velg mellom bensin og diesel fra 100 til 140 hk. Samtlige motorer oppfyller den siste Euro 6d TEMP-standarden for utslipp. Bensinpartikkelfilter er standard på alle turboladede bensinmotorer, mens dieselmotorene har et avansert system for selektiv katalytisk reduksjon.

Smidige girkasser
Gå for en smidig 6-trinns manuell girkasse eller Kias 7-trinns dobbeltclutchgirkasse, som gir enda jevnere girskift og høyere effektivitet. Med valg av kjøremodus kan du skreddersy kjøreopplevelsen: Bare trykk på Sport hvis du vil ha høyere ytelse og bedre respons. Girhendlene på rattet gir optimal ytelse og kontroll.

Responsiv manøvrering
Det uavhengige hjulopphenget gir smidige kjøreegenskaper, forbedret fjæring og demping og rask styrerespons.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern